+47 53 00 68 00

Klubbavtale

Inngå klubbavtale med oss og få 30% rabatt på våre tjenester.

Klubbavtale

Idrettsmedisinsk Avdeling tilbyr 30% rabatt til alle utøvere i idrettslag som inngår klubbavtale med oss. Det stilles ikke noe krav til idrettslaget annet enn at tilbudet må profileres internt til klubbens medlemmer.

  

Når skaden skjer er det viktig at kompetente behandlere får vurdert skaden og satt i verk riktige tiltak slik at utøveren raskest mulig kommer tilbake i full aktivitet. 


Idrettsmedisinsk Avdeling har idrettslege, fysioterapeuter, manuellterapeuter og muskelterapeut som alle har spesialkompetanse på idrettsskader. I tillegg har vi en godt utstyrt treningssal som alle utøvere som går til behandling hos oss kan bruke i opptreningen etter skade.

 

Idrettsmedisinsk Avdeling er også regional samarbeidspartner med Idrettens Helsesenter som betjener idrettsforsikringen for flere idretter – bla fotball. De fleste behandlerne hos oss er godkjente og kan benyttes når dere melder en skade og trenger hjelp.

 

Ønsker din klubb å inngå avtale med oss eller motta nærmere informasjon om tilbudet - ta kontakt på epost klinikk@idrettsmedisinsk.no så kontakter vi dere tilbake.

Kontakt oss